Circo Aereo: Kinema

By Juha

ESPOON KAUPUNGINTEATTERI

Ohjaus: Maksim Komaro
Esiintyjät: Karoline Aamås, Lisa Angberg, Karina Saarela, Veli-Matti Saarela, Onni Toivonen
Kuvat: Kalle Nio
Ensi-ilta: 12.12.2017
www.espoonteatteri.fi
www.cirko.fi

“Lavalla kohtaavat elävä räsynukke, maailman suuripäisin mies ja itsensä taisteluun haastava hurjapää. Jonglööri koettaa selvitä myrskytuulesta ja akrobaatti purukumin lailla venyvistä raajoistaan.”
~Circo~

 

Taitavia kavereita, sitä en voi kieltää. Ja hyvin pienillä rekvisiitoilla oli saatu visuaalisestikin näyttäviä kohtia aikaiseksi. Suosikikseni nousi räsynukke, joka oli ihan hauska numero. Mutta kokonaisuutena en vain löytänyt sitä juttua, joka olisi saanut minun vereni liikkeelle.

Lähdin esitykseen kokeilemaan vaihteeksi jotain uutta ja avartamaan elämyksiäni ja näkemyksiäni tuntien kuitenkin itseni ja tietäen riskin. Mutrusuu arvioon syy on varmaan enemmän minussa kuin esityksessä. Mutta näinhän se on kaikessa elämässä. Toiset tykkää ja toiset ei. Pahoitteluni tästä Circo, mutta lupaan tulla uudestaan.

 

huono

Aina eturivissä arvio: EI MINUN MAKUUN