Lisää saikkua, kiitos!

By Juha

Cinema-Theatre-Mask-icon

HELSINGIN KAUPUNGINTEATTERI

Käsikirjoitus: Mikko Kivinen, Ville Keskilä, Kalle Pylvänäinen, Ismo Leikola
Ohjaus: Mikko Kivinen, Ville Keskilä, Kalle Pylvänäinen, Otto Kanerva
Päärooleissa: Mikko Kivinen, Ville Keskilä, Kalle Pylvänäinen
Kuva: Matti Rajala
Ensi-ilta: 12.2.2018
www.hkt.fi

Saikkua, kiitos! -esityksen jatko-osa Lisää saikkua, kiitos! jatkaa menestyksekästä komediareseptiä ja irrottaa takuulla parantavat naurut.

Meno vain paranee ja vauhti kiihtyy, kun tämä hulvaton porukka pääsee tutkimaan uusia aiheita. Toki mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana.

Ja mitähän tehtäviä lääkärit tällä kertaa saavat Vuoden lääkäri -kisassa? Paljon on uutta ja tutkimatonta materiaalia, onhan aihe ehtymätön.

Aihe on vakava, siksi sille on syytäkin nauraa makeasti! On sille naurettukin.

~Helsingin Kaupunginteatteri~

 

“Lisää saikkua, kiitos!” on sketsi- ja musiikkishow. Sen enempää siitä ei oikein voi kertoa paljastamatta sketsien sisältöä. Ensimmäistä “Saikkua, kiitos” -esitystä en ole nähnyt, vaikka se on menestyksekkäästi Suomea ympäri kiertänyt jo vuosikausia, mutta eipä se mikään vaatimus tämän näkemiselle olekaan. Tosin ilmeisesti lavalle palaa myös ensimmäisestä osasta tuttuja hahmoja, joten joillekin voi olla luvassa myös toivottuja jälleennäkemisiä.

Mitään yhtenäistä juonta näytelmässä ei siis ole, vaan sketsejä sitoo toisiinsa vain terveydenhuollon mystinen maailma. Pariin tuntiin mahtui hyviä ja huonoja juttuja. Usealle hörähti, mutta yhtään sellaista ei ollut jolle olisi vatsanpohjaa myöten nauranut. Ei, vaikka esiintyjien lisäksi juttuja/lauluja on ollut kirjoittamassa myös virallisesti maailman hauskin mies Ismo Leikola. Esiintyjät tuntevat hyvin toisensa, joten voisin kuvitella esitysten jatkuessa mukaan löytyvän myös improvisoitua huumoria.

Ai niin. Jos ei muuta syytä keksi mennä tätä katsomaan, niin siellä jaettaan ilmaisia ämpäreitä. Oikeasti.

Terveydellä ei pidä leikkiä, mutta onneksi sille voi nauraa.

arvostelu_ok

Aina eturivissä arvio: NO JOO, IHAN JEES